Pse janë të rëndësishme trajtimet javore në skincare?

Pse janë të rëndësishme trajtimet javore në skincare?

Cikli nderrues/rigjenerues i qelizave te lekures ndodh natyralisht cdo 4-6 jave, por perdorimi i trajtimeve javore (sidomos eksfoliuesve) inkurajon nderrimin/rigjenerimim e tyre me ritem me te shpejte. Trajtimet javore perfshijne: •Eksfoliuesit (fizik ose kimik)•Maskat trajtuese Ne Xhoitips ne kemi nje variatet trajtuesish javor (si scrub, gel eksfoliues, maska) dhe percaktimi i eksfoliuesve dhe maskave  javore […]